Om mig

ET LIV DEDIKERET TIL AT GØRE EN FORSKEL I VERDEN

Lidt om mig

Jeg er 56  år gammel og har 4 børn i alderen 6 til 26. Jeg har arbejdet som psykoterapeut i 15 år. I denne periode har flere tusinde mennesker gået i terapi hos mig. De fleste mennesker er kommet til mig på anbefaling fra tidligere klienter. Det tager jeg som udtryk for at folk har været glade for deres forløb hos mig.

Jeg holder endvidere kurser i personlig udvikling og meditation i Danmark og resten af Europa. Min egen selvudvikling er vigtig for mig, da jeg har erfaret, at det nærer min tætteste relationer og samtidigt beriger mit arbejde som psykoterapeut og lærer i selvudvikling. I vinteren og foråret 2019 deltog jeg i et tre måneders dzogchen retreat med Jes Bertelsen, en meget anerkendt dansk lærer i meditation og selvudvikling.

Hvad er mine kompetencer?

Lidt tal

Jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2003 og før det som Afspændingspædagog. Så jeg kan se tilbage på snart 30 års arbejde med klienter på den ene eller anden måde. Jeg har endvidere afviklet over 200 workshops i selvudvikling og meditation. Det har givet mig en bred erfaring i arbejdet med andre mennesker. Jeg får den feedback at jeg er tillidsskabende og dygtig. Det har gjort at langt hoveddelen af mine klienter er kommet videre med deres liv med mere glæde og mening i  deres liv. Og hovedvægten af nye klienter kommer via mund til mund metoden. Det betyder at tidligere klienter i stort tal kan anbefale mig til de mennesker de møder på deres vej. 

Jeg hviler dog ikke på laurbærbladene. Jeg arbejder hele hele konstant på at dygtiggøre mig selv som terapeut og lærer i meditation og selvudvikling. Det er din garanti for en høj faglighed og seriøsitet.

%

Tilfredse klienter

%

Henvist af tidligere klienter

HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?

JEG ER KLAR TIL AT DELE MERE OM MIN VEJ

This Area is Widget-Ready

You can place here any widget you want!

You can also display any layout saved in Divi Library.

Let’s try with contact form: